dinsdag 25 december 2012

Whiteboard

Fijne kerst allemaal! Hoop dat jullie een hele gezellige kerst hebben met al jullie geliefden.

Met het nieuwe jaar in zicht heb ik een whiteboard gemaakt. Handig om bv de zaken die ik nog moet bestellen, op te noteren.
Eigenlijk is het een fotolijstje van 20x30cm, dus heel makkelijk te maken! Whiteboardmarkers kun je prima van het glas (of ander niet-poreus, glad oppervlak) afvegen.

Voor de aankleding van het lijstje heb ik de Twitterpated DSP gebruikt. De kleuren zijn vrolijk, met kleine en grotere bloemetjes in wat zachtere kleuren.
Het enige waar je op moet letten als je een lijstje met glas maakt, is dat je project niet teveel laagjes heeft. Ik had er aanvankelijk nog kleine pareltjes op geplakt, maar toen paste het niet meer in het lijstje.... :-)

Helaas zijn de kleuren op de foto's wat fletser uitgevallen dan in werkelijkheid. In de catalogus zie je de kleuren beter (zie pagina 165).

 
Ik heb de stempelset Kindness Matters gebruikt. De vlinders zijn erg mooi! Verder de Lovely Little Labels-set. Met de Jewelry Tag pons kun je deze labels mooi uitponsen. Zo leuk om ze ergens aan te hangen. Zoals hier aan het bakers twine, bijvoorbeeld!

 
Vind je zo'n lijstje ook leuk? Je kunt hier een workshop voor volgen! Ik zorg voor alle materialen, dus je gaat met een compleet lijstje naar huis! Ook leuk met bv een foto van de kinderen. Meer info? Neem even contact met me op, dan ontvang je alle info.
 

Detail:
 
 
Gebruikte materialen:
Stempelset: Kindness Matters, Lovely Little Labels
Cardstock: Whisper White, Wild Wasabi, Marina Mist, Designer Paper Series Twitterpated
Inkt: Pink Pirouette, Wild Wasabi, Marina Mist
Overig: Bakers Twine Calypso Coral, doily Blokker, fotolijstje
Ponsen: Jewelry Tag, Modern Label, Scallop Edge Border

2 opmerkingen:

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS