Workshops

Hieronder kun je de meest recente workshops terugvinden. Ze vinden allen plaats in Almere, in mijn gezellige workshopruimte. Kom je ook gezellig langs met een vriendin?
  • Voor alle workshops geldt dat er plek is voor max. 4 a 5 personen. Wees dus snel met reserveren!
  • Reserveren kan via de mail: cardsandscrapping@live.nl
De workshops kunnen ook bij jou thuis gegeven worden! Houdt er dan wel rekening mee dat als je verder dan 20km van Almere woont, er reiskosten in rekening gebracht kunnen worden (0,25ct. per km).
Workshop Bureaukalender 2017

In deze workshop maak je een leuke bureaukalender die je elke maand om kan "flippen" dmv de ringen bovenaan de standaard.
We gaan gebruik maken van de "Sent with Love" -bundle en het mooie "Sending Love" paperstack twv € 12,25 is hierbij inbegrepen! Door middel van alle leuke embellishments die in de workshopkit zitten, kun jij je kalender heel leuk aankleden en voorzien van grappige details.

De details
Wanneer: Vrijdag 20 januari as om 19.00 uur in Almere
Kosten: € 25,- pp, dit is incl. uitgebreid workshoppakket met Sending Love DSP paperstack, gebruik overige materialen, voorjaars- en Sale-a-Bration catalogus, hapjes en drankjes.
Overig: Besluit jij die dag iets te bestellen va € 60,-, dan mag je een Sale-a-Bration cadeau uitzoeken en krijg je € 5,- korting op de workshop.
Hoe aanmelden: aanmelden kan hier (klik!). Wees snel, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar
Workshop "Memorek"
We gaan op vrijdag 24 februari aan de slag met een mooi wit, metalen memorek van ong. 60x60cm. Deze ga jij leuk decoreren, zodat je hem thuis meteen op kan hangen als blikvanger in huis.
Wat dacht je van 4 foto-frames die je thuis met je favoriete foto's kunt vullen, een leuke banner en een aantal kaartjes met quotes?


De details
Wanneer: Op vrijdagavond 24 februari as. van 19.00 uur tot ong. 22.00 uur bij Cards and Scrapping in Almere.
Kosten: € 25,- pp, dat is inclusief zeer uitgebreid workshoppakket, de nieuwste catalogi van Stampin' Up! als je die nog niet hebt en hapjes en drankjes. 
Doe je die avond een bestelling van min. € 60,-, dan mag je een SAB-cadeau uitzoeken en krijg je €5,- korting op de workshop!
Overig: Je krijgt een uitgebreid workshoppakket waarmee je jouw memorek leuk gaat aankleden. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een mooi rek voor aan de muur!
Aanmelden: dat kan hier! (klik!) Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

* Voor deze workshops geldt dat het bedrag een week voor aanvang van de workshop betaald moet zijn in verband met de inkoop van de workshopkits/-materialen.
Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, dan ligt het workshoppakket voor je klaar zodat je thuis aan de slag kunt.


2 opmerkingen:

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS