Host een party/workshop!

Host een Workshop!

A Girl's Night In!
Jazeker, want voor een gezellige avond hoef je de deur niet meer uit!*
Nodig al je vriendinnen uit en ik zorg voor een leuke, creatieve avond (of middag, dat kan natuurlijk ook)!   
En ervaring is niet verplicht, er zijn workshops voor beginners en gevorderden.Ik zorg ervoor dat jij en je vriendinnen een gezellige, creatieve avond hebben waarin jullie leuke technieken leren. Aan het einde van de avond hebben jullie een leuk project gemaakt!
http://www.cardsandcrafts.nl/Cards/Workshops_files/stroke_5.pngAlle benodigdheden voor de workshop neem ik mee. Je kunt alle Stampin'Up! producten dus direct uitproberen!
En nu het leukste van alles: een workshop als deze kost slechts 2,50 pp!
Het enige wat je hoeft te doen is even contact met me opnemen.

Nodig je vriendinnen uit!
Geen zorgen, ik zal je helpen met het uitnodigen van je vriendinnen. We zullen een datum kiezen en ik kan je ook helpen met de uitnodigingen, net waar jij behoefte aan hebt.

Samen zullen we een project uitkiezen wat we die avond zullen gaan maken. Ik beschik over een boel voorbeelden welke je vast aan zullen spreken!

Geniet van de workshop!
Heb plezier met je vriendinnen en geniet van wat je tijdens de workshop creëert.
Tijdens de workshop zal er voldoende tijd zijn om de Stampin' Up! catalogus door te nemen. Deze staat vol met leuke ideeën welke je eventueel in een volgende workshop kunt maken.

De voordelen voor jou
Een leuk voordeel voor jou: ons Stampin' Rewards Plan! 
Op het moment dat je vriendinnen Stampin' Up! producten bestellen tijdens jouw workshop, kun jij Stampin' Rewards verdienen welke je kunt inwisselen voor gratis producten!
Hoeveel? Dat hangt ervan af wat de totale workshop oplevert:
Deze Rewards kun je ook inwisselen voor een korting op de starterkit als je besluit demonstratrice te worden! Hoe? Dat lees je hier (klik!).

Wil je meer informatie? Ik sta graag voor je klaar (klik!).

*Let op: woon je meer dan 20km van Almere, dan kunnen er reiskosten a 0,25 per km in rekening gebracht worden.

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Hallo Bezig Bijtje, helaas zit Stampin' Up! nog niet in Belgie en zijn daar dus nog geen demonstratrices. Ikzelf geef geen workshops in Belgie, dat is helaas te ver... Maar Stampin' Up! komt denk ik wel snel naar Belgie.

      Verwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS