maandag 21 juli 2014

Soms zit het niet mee...

Ik had nog een paar onafgemaakte projecten liggen. Ze liggen er echt al een tijdje. Ik had er de energie niet voor om het af te maken, wat eigenlijk niets voor mij is. Zeker niet met al die nieuwe spullen!

Ik voelde me eigenlijk al een behoorlijk tijdje niet goed. Nergens puf voor, geen energie. Gek, want dat is echt niets voor mij... Nu blijkt dat ik een burn-out heb. Niet te geloven, dat mij dit overkomt! Dat is knap balen...
Lang verhaal kort; ik moet mijn batterij weer opladen. Leuke dingen doen waar je energie van krijgt. Klinkt leuk, maar dat is ook gek, want daar heb ik dus geen eens energie meer voor. En ja, aan de buitenkant is niets te zien, dus lastiger om dan te zeggen dat het niet gaat. Nou ja, je moet het zelf meegemaakt hebben om het een beetje te kunnen begrijpen, denk ik.

Gelukkig heb ik vandaag een betere dag. Die projectjes dus maar eens even afgemaakt, want dat ontspant en ik krijg er weer energie van. Maar goed, keuzes moet ik maken en daarom zal ik iets minder bloggen. Gelukkig heb ik het een en ander van te voren in kunnen plannen, zodat het lijkt alsof ik toch actief ben, haha! Maar niets is minder waar....

Maar goed, genoeg over mij gezeurd. Hieronder een kaartje wat ik tijdens de Stampin' Up! bijeenkomst in Houten heb gemaakt:
Al die tijd had ik het kaartfrontje nog niet op een kaartbasis geplakt, maar nu dus (eindelijk!) wel. Joehoe! Hij kon op de foto! Hieronder nog een detail: 
Het leuke bloemenpapier is van de All Abloom DSP stack. Daar wordt je wel vrolijk van...
Ik trek hier even de stekker eruit, geniet van jullie vakantie en tot snel!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

PS,
Natuurlijk blijf ik wel bereikbaar, maar op mijn blog is het even wat stiller.

Gebruikte materialen
Cardstock: Whisper White, Strawberry Slush, All Abloom DSP stack
Inkt: Mossy Meadow
Stempelset: Dotty Angles, Garden Party
Overig: White Tea Lace Doily, Crisp Cantaloupe Thick Baker's Twine, Jewels Basic Rhinestone

6 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit Miriam. Rust lekker uit en maak maar veel mooie kaarten. Ik hoop dat je daar weer energie uit kan putten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte Miriam. Het kost tijd maar uiteindelijk komt het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte Miriam, het kost veel tijd maar doe vooral rustig aan, op je eigen tempo. Lieve groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Miriam, en ik maar denken dat je lekker op vakantie was, omdat het zo stil was op je blog! Wat onwijs vervelend voor je! Denk aan jezelf hoor, en doe het idd. rustig aan. Neem de tijd voor jezelf! Je kaartje is erg leuk, mooie vrolijke papiertjes! Heel veel knuffels, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miriam, bij toeval kom ik bij dit berichtje terecht. Ik wil je even heel veel rust en fijne dingen toewensen, want dat is het beste medicijn in dit geval. Ooit heb ik het ook meegemaakt en vertelde een arts mij dat je het niemand toewenst omdat het heel naar is, maar ALS je het meemaakt leer je er wel heel veel van. Het gevoel dat je nu hebt zal in de toekomst alarmbellen laten rinkelen, en een teken zijn dat je een paar stappen terug moet doen. Vaak zijn mensen die dit meemaken personen die alles heel goed willen doen, geen half werk leveren, heel verantwoordelijk etc, en dat is tegelijkertijd ook de valkuil Probeer (ja, makkelijk gezegd) nu eens niks te moeten (oftewel ga lekker ont-moeten!) en dingen te gaan doen waar je nog enigszins zin in kunt maken, dingen waardoor je even helemaal nergens anders aan denkt, en zonder doel of druk. Misschien stempelen? Maar dan zonder in je hoofd te hebben dat je er iets mee moet, gewoon voor de fun, lekker voor jezelf. Het is een omslag maar het werkt wel en het geeft ruimte om eens iets te mogen. Misschien heb je hier op dit moment nog niks aan, maar over een tijdje snap je hopelijjk precies wat ik bedoel. Neem je tijd, en ga er van uit dat het even kan duren. Gun je zelf dat ook! Lieve groet van je collega-demo (we zaten in hetzelfde vliegtuig naar Manchester) Annette Elias

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS