maandag 29 april 2019

Everything is Rosy of Paper Pumpkin?

Hallo allemaal!

Het is bijna mei. In Stampin' Up! begrippen betekent dat de pre order periode voor demo's uit de nieuwe catalogus! Daar kijk ik echt naar uit, want er staat weer veel moois in.
Maar dat is niet het enige in mei; er komen dan ook maar liefst twee exclusieve kits uit! De Everything is Rosy en de eenmalige Paper Pumpkin -kit. Deze zijn in mei voor iedereen verkrijgbaar.

Dat wordt moeilijk kiezen, want beide kits zijn super mooi! Ik denk dat mei een dure maand wordt....
Hieronder meer info over de kits.

Everything is Rosy


Deze kit bevat alles voor de ervaren crafter. Er zit 48 vel 6" x 6" papier in, rosé gold foiled paper, dies, stempelset, embellishments, 2 rollen lint, tags, rose gold shimmer paste en rose gold mirror dots.
Heel erg goed gevuld, dus!
En alleen als kit verkrijgbaar van 1 t/m 31 mei of zolang de voorraad strekt.
De kosten bedragen € 97,-.
Paper Pumpkin "The Shelli kit"


De Paper Pumpkin kits zijn in Amerika een grote hit. Het is een abonnement op een kitservice die elke maand verzonden wordt naar haar abonnees.
De kracht van deze kits is dat alles voor het maken van meerdere projecten (kaartjes, doosjes en andere leuke zaken) in de kit zit. Altijd zit er een exclusieve stempelset in en een of meerdere inkspots zodat je meteen aan de slag kunt. Alleen een schaar en stempelblok zitten er niet bij.

Nu is vanaf 15 mei de exclusieve mei-editie verkrijgbaar in Nederland! Eenmalig, zonder abonnement voor elke klant en demo te koop.

Het is altijd een verrassing wat er in de kit zit. Deze keer heeft Shelli, de oprichter van Stampin' Up!, de kit ontworpen. Haar signature is veel laagjes, natuur, bloemen en zachte kleuren. Dit kun je ook in deze kit verwachten.
Hier een kleine sneak peek:
Wist je dat deze kit ideaal is voor beginners?
Heb je nog geen goede schaar en/of stempelblok? Blok D is prima voor bij deze kit, bestel ze meteen mee.
Wil je een kleine impressie zien? Bekijk dan het filmpje van Shelli hieronder!
De kosten van deze kit bedragen € 26,-.


Moeilijk kiezen he? Bestel ze gewoon alle twee, het vakantiegeld komt er weer aan! En deze kits zijn ideaal om mee te nemen op vakantie!

Wil je meer info? Je kunt me altijd mailen op cardsandscrapping@live.nl.
Veel schap-plezier met deze kits!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS