zondag 16 juni 2013

Doosje gemaakt...

Omdat ik aanstaande woensdag op een beurs sta, heb ik dit weekend heeeeel veel kaartjes en doosjes gemaakt. Voor de verkoop. Nu maar hopen dat mensen het leuk genoeg vinden om te kopen, haha!
Gelukkig heb ik een heel lief vriendinnetje die me geholpen heeft met de kaartjes. We hebben er in 1 ochtend wel 20 gemaakt!

Hieronder zie je een van de doosjes. Ik heb hiervoor de Fancy Favor Box Bigz die gebruikt. Wat jammer dat deze nu al niet meer te verkrijgen is!
Ik heb de stempelsets Everything Eleanor en French Foliage (uitlopend!) gebruikt. Twee favorieten voor het wat meer romantische stempelwerk. Jammer dat de French Foliage stempelset niet meer te verkrijgen is na 1 juli!
Je ziet hier ook 2 nieuwe kleuren: Smokey Slate en Soft Sky. Al eerder vertelde ik dat ik een nieuwe favoriete kleur had, Pistachio Pudding. Maar er is nog een kleur die nu al mijn favoriet is: Soft Sky! Deze zachte kleur blauw is een beetje grijs/blauw. Zo mooi! Wat is jouw favoriete kleur eigenlijk?

In dit zakje kun je een leuk kadootje doen voor een jarige, of voor een baby. Dat blauw past perfect bij een jongetje, maar in het roze uitermate geschikt voor een klein meisje!
Erin past precies een rompertje of sokjes en een mutsje. En laat ik nou toevallig een zwanger vriendinnetje hebben!
Je snapt natuurlijk al wat ik haar ga geven....

Gebruikte materialen:
Cardstock: Whisper White, Smokey Slate, Soft Sky, Vellum
Inkt: Smokey Slate, Soft Sky
Stempelset: French Foliage, Everything Eleanor, That's the Ticket
Overig: Fancy Favor Box Bigz die, Elegant Butterfly punch, Bitty Butterfly punch, Scallop Circle punch, Circle punch, Ticket Duo Builder punch

6 opmerkingen:

 1. Oooo en veel plezier en succes op de beurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat de beurs heel leuk word en aan je kaarten en doosjes zal het niet liggen want die zijn super mooi. Veel plezier.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg die zachte kleurtjes. Succes op de beurs!
  Freubelgroetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat is even een werk! Heel veel plezier alvast op de beurs en ik weet zeker dat je goed zult verkopen, de doosjes zien er namelijk geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miriam,

  Ik kwam via via op je blog terecht. Wat een leuke creaties allemaal!! En wat een mooie kleuren dat blauw met grijs en ook die groene kleur van je vorige kaart is erg mooi!!
  Ik kom vaker een kijkje nemen en heb me aangemeld als volger!

  Fijn weekend!
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS