maandag 8 juli 2013

Pretty in Pink...

Onder de Stampin' Up! demonstratrices vinden we het leuk om te swappen. Swaps zijn kaartjes of andere zelfgemaakte creaties die je met elkaar uitruilt.

Ik doe er graag aan mee, deze keer was het thema Roze. Nou, dat hoef je me maar 1x te vertellen, mijn lievelingskleur is al jaren roze...
Dit weekend heel druk bezig geweest om voor alle dames een roze kaartje te maken. Met producten uit de nieuwe catalogus.
Ik ontvang vervolgens weer 6 kaartjes terug, en kan niet wachten totdat ze binnen zijn... Zodra ik ze binnen heb, zal ik er een foto van maken en ze posten op mijn blog.
Hieronder het resultaat van mijn roze kaartje:

Lekker roze, he? Ik heb hiervoor de nieuwe achtergrond stempel Dictionary (art.nr. 130348) gebruikt. Verder zijn de sterren ook nieuw, dit is de Simply Stars stempelset (art. nr. 130889 wood/130892 clear). Zo leuk, voor zowel jongens- als meisjeskaarten, maar wat dacht je van kerstkaarten? Je hoeft alleen maar de kleur te veranderen, en je hebt ineens een heel ander soort ster!
Ben heel benieuwd wat jij ervan vindt?

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Whisper White, Melon Mambo, Pink Pirouette, Vellum
Inkt: Melon Mambo, Pink Pirouette
Stempelset: Simply Stars, Dictionary, Jippee-Skippee!
Overig: Scallop Circle punch, Circle punch, Bitty Butterfly punch, Taffeta Ribbon Melon Mambo

5 opmerkingen:

 1. Mooi roze kaartje. Ik hou van roze. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook zo gek op roze je kan het ook met zoveel andere kleuren combineren. Thuis heb ik niet zoveel roze met twee stoere mannen. Je kaartjes is heel leuk geworden en een leuk idee dat ruilen met de andere.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi geworden Miriam!
  Freubelgroet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS