zondag 25 augustus 2013

Sneak Peek dag

Afgelopen vrijdag was de Sneak Peek dag ivm de lancering van de nieuwe najaarscatalogus van Stampin' Up!

Het was een zeer geslaagde dag met een hoge opkomst.
Er waren projecten te zien die zijn gemaakt met de nieuwe producten uit deze catalogus en natuurlijk lag er voor iedere deelnemer aan deze dag een exemplaar klaar. Daar werd lekker in gebladerd en er werden al snel wensenlijstjes gemaakt.

Maar we hebben meer gedaan; tijdens deze dag was er ook de mogelijkheid om een aantal leuke projecten te maken. Dus we zijn flink aan de knutsel geweest!
Tevens was er deze dag de mogelijkheid om een eerste order te plaatsen uit de catalogus welke per 29-8 live gaat. Deze dames zullen dan als een van de eersten de nieuwe producten al in huis hebben!

Hieronder een aantal projecten die te zien waren tijdens deze dag (klik op de foto om te vergroten):Zoals je al op de foto's kunt zien, zijn alle voorbeelden gemaakt met de nieuwe producten uit de najaarscatalogus. Wat vind je bijvoorbeeld van de kleine, katoenen zakjes? Dit zijn de nieuwe Mouselin Bags, welke je leuk kunt bestempelen maar ook beplakken. Da's nog eens leuk om je kadootje in te verpakken! En niet alleen tijdens de kerstdagen... Bij mij dus meteen al favoriet!

Helaas ben ik door de drukte (het was 2x een volle bak!) helemaal vergeten foto's te maken van de projectjes die de deelnemers hebben gemaakt! Volgende keer zal ik mijn fototoestel gewoon klaarzetten op de tafel zodat ik het niet meer kan vergeten....

Mocht je zelf ook een exemplaar van de nieuwe najaarscatalogus willen ontvangen, stuur me dan even een mailtje: cardsandscrapping@live.nl.
Plaats je een bestelling en heb je de deze catalogus nog niet ontvangen, vemeldt dat dan even. Dan sluit ik een exemplaar bij in je pakket

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

4 opmerkingen:

 1. Echt super gave projecten! Was graag gekomen, maar ik had het niet gered met het werk... jammer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig allemaal. Super dat het zo'n geslaagde dag was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er allemaal mooi uit, baal nog steeds dat ik er niet bij was, volgende keer ben ik zeker van de partij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende voorbeelden. Allemaal!
  Freubelgroet Petra

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS