zondag 29 september 2013

Hartelijk gefeliciteerd!

Gisteren hebben we de verjaardag gevierd van mijn lieve schoonmoeder. Daar hoort natuurlijk ook een zelfgemaakt kaartje bij!

Voor deze felicitatie kaart heb ik mijn Aqua Painters (17,95 per 2, art.nr. 103954, pag. 164) eens tevoorschijn gehaald. Lekker aquarellen...
De bloem komt van de Hostess Set Simply Sketched (14,-, art.nr. 129672, pag. 205). Deze set kun je alleen kopen met je Hostess Credits (klik!). Deze kun je bv door een Party te geven, verdienen.


Erbij een bijpassende envelop gemaakt met de Envelop Liner framelits: Ik kleur niet vaak mijn stempels in, maar met de Aqua Painters en de stempelkussens van Stampin' Up! is dat echt een fluitje van een cent! 
Kleuren jullie je stempels wel eens in, en zo ja, waarmee?

Party geven en Hostess Credits verdienen?
Wil je ook een gezellige middag of avond met je vriendinnen? Host dan nu een Stampin' Up! party! Ik neem al mijn spullen mee en demonstreer wat materialen. Daarna is het tijd voor jullie om aan de knutsel te gaan! We maken een leuk projectje. Mochten jij en je vriendinnen die avond voor minimaal € 200,- gezamenlijk bestellen, dan verdien jij als Hostess minimaal € 30,- om leuke items uit de catalogi uit te zoeken! Da's snel verdiend...

Lijkt dit je wat? Neem dan even contact (klik!) met me op om een datum vast te stellen.
Ik kan je garanderen dat dit een van de leukste party's is die er bestaan!


Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Naturals White, Watercolor Paper, Designer Series Paper Stack
Inkt: Blushing Bride, Pink Pirouette, Calypso Coral, Pear Pizzaz, Old Olive
Stempelset: Simply Sketched (Hostess set)
Overig: Aqua Painters, Stiched Grosgrain Ribbon Blushing Bride, Designer Frames embossing folder, Rhinestone Basic Jewels, Enveloppe Liner framelits5 opmerkingen:

 1. Erg mooi kaartje zeg!
  Ik ben absoluut geen held in het inkleuren van stempels. Daarom vind ik de markers van SU zo'n uitkomst. Gewoon wat kleur op de stempel en hup, afdrukken maar. Bevalt mij prima zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is so beautiful. I just love how you framed the flower using the designer frame!!!!
  I just have to cased it for this Saturday's Consider It Cased
  Tfs:)
  chat

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS