zaterdag 21 juni 2014

Grrr...

Vandaag met mijn weigerende printer aan de slag geweest. Hij print namelijk niet alles meer duidelijk af, of beter gezegd het grootste gedeelte print ie niet meer... Wat is dit super irritant, zeg!
Dacht eerst dat het aan mijn nieuwe laptop lag. Dus mijn oude laptop er maar aan gehangen en ja, daar print ie ook meer niet dan wel. Dus alle schoonmaakhandelingen meerdere keren uitgevoerd. Op dit moment is dat proces nog gaande...
Duim voor me dat ie straks weer normaal kan printen!

Maar goed. Ook nog wat leuks gemaakt. Ik stond gisteren op een buurtmarkt en dan is het wel handig als je wat display materiaal hebt. Dus moest ik echt aan de knutsel:
Het blauw is van de nieuwe In Color Lost Lagoon. Het is een meer grijs-blauwe kleur, erg mooi.
Ik had nog van die leuke zakjes liggen. Nu doe ik daar vaak een kadootje in en geef het dan weg. Dus nu leuk om er eens eentje te hebben als display-materiaal.
De franje-klosjes (ja hoe noem je die dingen eigenlijk?) die aan het touwtje hangen, heb ik met de Fringe Scissors gemaakt. Het is een leuk gezicht als die een beetje aan je kado-zakje bewegen. 
Oh, en wat vind je van dat schattige bekertje? Past goed bij de Hamburger Box, nog even en we hebben een Happy Meal!
In het bekertje kan echte koffie of thee (daar is ie nl voor gemaakt), maar leuker is het om je geld voor een verjaardag of een lekker zakje snoep in te verbergen. Ik weet zeker dat de ontvanger het een leuk en origineel idee vindt!
Het beplakken was even een gedoe, lijm all over the place! Maar he, het resultaat is er wel naar, toch? 
Er zijn trouwens nog een paar plekken beschikbaar voor de Sneak Peek-dag van as vrijdag:
- 14.00 uur nog 5 plekken
- 19.00 uur nog 2 plekken

Kom je ook? We gaan in ieder geval een beker als deze versieren en we maken nog een paar projecten. En natuurlijk maak je kans op het mooie scrappakket en krijg je de nieuwe catalogus mee naar huis!
Reserveer (klik!) dus snel jouw plaatsje!

Fijne zaterdag!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Lost Lagoon, Hello Honey, Moonlight DSP stack
Inkt: Lost Lagoon
Stempelset: Notable Notions, Label Love
Overig: Hamburger Box Bigz die, Fringe Scissors, Artisan Label punch, Circle punch, Lost Lagoon Stitched Satin Ribbon, Crushed Curry Bakers Twine


2 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk gedaan! en weer onwijs mooie kleurtjes!
  Vind de beker echt onwijs gaaf, heel origineel om een Hobby Meal te krijgen :P
  Ben benieuwd naar je volgende projectjes :D

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo Miriam jij bent lekker bezig! Weer zo'n leuk setje! Ziet er heel mooi uit!ook erg leuk die kwastjes aan het zakje! Leuk gedaan! Heb trouwens je kaart en zakje neergezet en iedereen vind het erg mooi! Leuk he! Fijne zondag nog! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS