zaterdag 13 september 2014

Bloghop!

Het is weer tijd voor een leuke Crazy Crafters bloghop!
Deze keer staat de hop in het teken van de nieuwe najaarscatalogus.


Ik heb gekozen voor wat kado-verpakkingen en een leuke kerstkaart in de kleuren Early Espresso, Crumb Cake en Pool Party.
Ja, dat zijn inderdaad geen traditionele kerstkleuren. Maar ik vind het juist leuk om van de gebaande paden af te wijken en dus niet voor het traditionele rood, groen en goud te gaan.
Voor het kaartje heb ik een shaker frame met glitters gemaakt. De "Noel" is een framelit van de Wonderful Wreath Framelits. Veel glitter in dit kaartje, maar dat mag wel met kerst, toch? 
Het kleine doosje is een Tiny Treat Box en meet slechts 5,1 x 5,1cm. Klein, maar fijn! De sneeuwvlokken heb ik gemaakt met de Snowflake Card Thinlits die. Hier zitten 2 soorten sneeuwvlokjes in, een kleine en een grote. Ik heb de grote 2x uit gestanst, een keer in Glimmer Paper en 1x in Pool Party. Erboven op de kleine sneeuwvlok.
Het laatste doosje heb ik gemaakt met de Gift Box Punch Board. Dit is een wat hoger doosje, leuk om een klein flesje badschuim of zo in te doen.
Ik heb hiervoor het mooie Under the Tree Specialty DSP gebruikt. Dit is een zwaar kraft cardstock, ideaal voor doosjes dus! Dit papier heeft 2 kanten, de ene kant in kleur (Early Espresso, Cherry Cobbler of Garden Green) en de andere kant is kraft met Whisper White. 
Ideaal voor de kerst, of voor erna! 
De ster is van Silver Foil Sheet gemaakt met de Stars Framelits dies. Het woordje "Snow" komt van de Snowflake Card Thinlits die. Ook uit de nieuwe najaarscatalogus is de Note Tag punch welke ik voor het label heb gebruikt.

Nou, ik hoop dat ik je op wat bruikbare ideeën heb gebracht! Nog meer ideeën opdoen?
Hop dan snel verder naar Corine (klik!) en kijk wat zij voor moois gemaakt heeft!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Pool Party, Crumb Cake, Early Espresso, Under the Tree Specialty DSP, Silver Foil sheet, Glimmer Paper, Designer Series Paper Stack Neutrals
Inkt: geen
Stempelsets: geen
Overig: Wonderful Wreath Framelits, Snowflake Card Thinlits, Stars Framelits, Circle Framelits, Note Tag punch, Tree punch, Frosted Sequins, Stampin' Glitter, Shaker Frames, Gift Box Punch Board, Pool Party Cotton Ribbon, Early Espresso Baker's Twine, Tiny Treat Box

4 opmerkingen:

 1. Wauuwww!! Weer een hele mooie combinatie in kleur en producten !! :D
  I Love it !! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vreselijk leuk weer wat je gemaakt hebt Miriam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie creaties, ik hou van deze kleuren, helemaal toppie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk M...en wat zijn die kleuren toch mooi...
  Weer eens iets anders dan traditioneel rood en groen.
  Prachtig !!

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS