donderdag 13 november 2014

Party time!

Ja, we komen in de buurt van de feestdagen... Cadeautjes!! Daar worden we blij van, toch?

Hieronder zie je een giftcard-holder, omgetoverd tot een leuk doosje. Er kan meer in dan alleen een gift-card, ideaal om te geven tijdens de komende feestdagen.

Wil jij deze ook maken?
Als jij bij mij een bestelling plaatst tussen 14 november en 15 december as van minimaal € 60,-, dan ontvang jij een materialenpakket* om dit leuke doosje te maken!
Of wat dacht je van een leuke Stampin' Up! party bij jou thuis? Kun je meteen je verlanglijstje voor de feestdagen aanvullen.
Nodig een aantal vriendinnen (min. 5) uit en ik kom graag bij je langs** op een middag of avond waar jullie oa dit leuke doosje gaan maken. De deelnemers ontvangen ook de nieuwe herfst/winter catalogus. De kosten bedragen 5,- pp. Bestel je voor min. € 60,- dan hoef je de workshop niet te betalen.

Jij als gastvrouw ontvangt de herfst/winter én dikke catalogus en een klein presentje. 
En oh, ik zou bijna de hostess-credits vergeten... Die kun jij als gastvrouw natuurlijk ook verdienen! Kijk, en zo kan jouw verlanglijstje mooi ingekort worden, want wie wil er nu geen gratis spulletjes....
Geef snel je bestelling door (klik!) of plan snel een afspraak in (klik!), dan heb jij je cadeautjes en dit leuke doosje snel in je bezit! 

Lieve scrapgroetjes,
Miriam


* Stempelset niet inbegrepen. Bij een party wordt er gebruik gemaakt van deze stempelset
** Woon je verder dan 20km van Almere vandaan, dan worden er reiskosten a 0.25ct p/km berekend


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS