zondag 22 september 2019

Nieuwe workshop Mini-album

Hallo allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de laatste keer iets geplaatst heb.
Veel andere dingen aan het doen, vooral in huis. Vrije tijd is spaarzaam, en als we niet aan het klussen waren, waren we wel weg of hadden we visite. Naast het werk komt dan weinig van scrappen... Herkenbaar?

Maar in de drukke periode heb ik wel tijd gevonden (lees: gemaakt) om een leuke nieuwe workshop te ontwikkelen. Eentje die je bij mij kunt volgen, maar ook als workshoppakket met een handleiding kunt bestellen. Dit op veler verzoek!Workshop Mini-album
Heb jij je vakantiefoto's al uitgeprint? Of blijven ze eeuwig op je telefoon staan?
Print ze uit en leg je vakantie vast in dit leuke mini-album!

Tijdens deze workshop maak je de basis van een mini-album van 12x10cm waarna je thuis je foto's in kunt plakken en versieren.
Deze workshop is geschikt voor mensen met weinig ervaring tot gevorderd.

In het album zitten pockets en uitklappagina's zodat je extra veel foto's kwijt kunt.


In het onderstaande filmpje krijg je ook een goede indruk:


Details
Datum: zaterdag 19 oktober 10.00 uur - 13.00 uur in Blaricum
Kosten: € 25,- pp, dit is inclusief uitgebreid workshoppakket (incl. pak designpapier naar keuze twv € 14,-. Keuze papier uit huidige- en kerstcatalogus), koffie/thee en iets lekkers.
Reserveren: je kunt je opgeven tot uiterlijk 7 oktober, na betaling (je ontvangt een betaallinkje) is je plekje definitief gereserveerd. Wees snel met reserveren, (klik!) er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Liever thuis een workshoppakket ontvangen?
Dat kan ook! De kosten bedragen dan € 20,- excl. verzenden (pakketpost). Je kunt dan ook jouw voorkeur designpapier opgeven. Je ontvangt je workshoppakket met handleiding thuis na ontvangst van jouw betaling.

Schrijf je dus snel in!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS