vrijdag 7 september 2012

Home deco

Bijgaand een paar foto's van een ander home deco projectje: een doily lijst.

De basis is een canvas lijst van 30x30 cm, volgens mij van de V&D. Maar ook de Action of de Xenos heeft ze.
Om het papier goed te laten hechten, heb ik het canvas eerst met Gesso ingesmeerd en een dag laten drogen (kan natuurlijk ook met heat gun, maar ik begin meteen met de doilies...).

Van de lijn Every Day Moments van Teresa Collins heb ik eerst vierkante achtergrondjes gemaakt. De randen zijn distressed. Met mijn Nestabilities dies heb ik doilies uitgestanst. Vervolgens zijn deze opgemaakt met diverse embellishments in bijpassende kleuren. Omdat ik veel van de gebruikte lijn heb, kon ik ook gebruik maken van de die cut-vellen.

Nadat elk doily-papiertje klaar was, heb ik het vastgeplakt met Glossy Accents op het canvas.
Et voila, een leuk lijstje om in huis op te hangen! Ook leuk om iemand kado te doen in bv de kleuren van het interieur. Of als kraamkadootje met papier van een baby-lijn...




2 opmerkingen:

  1. Hoi Miriam, was gezellig vandaag tijdens de workshop! Ben benieuwd naar het eindresultaat bij jou. Wat een leuke blog heb je trouwens, ik ben gelijk volger geworden.
    Groetjes, Johanna

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Johanna,

      Ja, het was zeker gezellig! Ben nog bezig de lijst te versieren. Vandaag met de Melting Pot wezen rommelen en wat camees gemaakt. Als ie klaar is, plaats ik hem op mijn blog! ;-)

      Hoe ver ben jij met de jouwe? Is ie nu klaar?

      Groetjes,
      Miriam

      Verwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS