zaterdag 12 januari 2013

Kleurencombo samengesteld!

Vandaag weer eens lekker geknutseld op mijn scrapzolder. Mara, mijn kat, vindt het altijd erg gezellig als ik boven zit. Het liefst ligt ze daar de hele dag op mijn bank....

Ik stelde me vandaag voor de uitdaging om een niet alledaagse kleurencombinatie te verzinnen. Daarvoor ben ik eens lekker door mijn cardstock wezen struinen. Toen me een paar kleuren opvielen, heb ik mijn Color Coach van Stampin' Up! tevoorschijn gehaald en de kleuren bij elkaar gelegd: Pool Party, Early Espresso, Daffodil Delight en Calypso Coral.
En hoewel je eerst wellicht niet aan deze combo denkt, vind ik hem zeer geslaagd!
Meteen dus een kaartje ermee gemaakt:
 
Ik heb het Early Espresso cardstock als basis voor de kaart gebruikt. Daarop de First Edition DSP. Deze vind ik zo geweldig! Het lijkt wel een beetje op krantenpapier. Doordat het zo neutraal is, is het bijna met alles te combineren. Vervolgens nog een mat gemaakt met Daffodil Delight en Very Vanilla welke ik embossed heb met de Fancy Fan embossing folder.
En met deze kaart heb ik ook mooi gebruik kunnen maken van mijn nieuwe stempelsets Affection Collection (deze is nog te bestellen tot het einde van januari!) en Papaya Collage.
De vogel en de bloesem erachter heb ik uitgeknipt. De bloesem was een klus! Wel de moeite waard, want het geeft net dat beetje extra aan de kaart.

De banners zijn vastgenaaid. Kon ik eindelijk mijn naaimachine weer eens uit de kast halen! Ga denk ik vaker op kaarten naaien, zo leuk!

Ben benieuwd naar je reactie, vind je de kleurencombo leuk of niet?

Liefs,
Miriam

Gebruikte materialen:
Cardstock: Daffodil Delight, Early Espresso, Very Vanilla, Calypso Coral, Pool Party, First Edition DSP
Stempelsets: Papaya Collage, Affection Collection, My Little Valentine
Inkt: Daffodil Delight, Early Espresso, Calypso Coral, Pool Party
Overig: Scallop Edge Border Punch, Boho Blossoms Punch, lint Pool Party Sycamore Street Ribbon & Button Pack (SAB), Linen Thread, Fancy Fan Embossing Folder, Pearl Basic Jewel

2 opmerkingen:

  1. Als ik ergens van hou is het van niet alledaagse kleur combo's. Geweldig kaartje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wow: ich bin begeistert. -Die Farbkombi ist wirklich genial. Sieht toll aus. Een heelemal mooi kaartje.
    Groetjes Tanja

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS