zondag 9 juni 2013

Zomerkleuren...

Deze week heb ik de nieuwe In Colors en een paar andere nieuwe kleuren binnengekregen.
Altijd leuk om met nieuwe spullen te spelen!

Komende week wordt een drukke week: voorbereiden van een workshop, voorbereidingen treffen voor mijn allereerste beurs (iemand tips?) en natuurlijk ook voorbereidingen treffen voor mijn Sneak Peek dag op 21 juni as! En dat naast mijn gewone, dagelijkse werk op kantoor...
Voor deze Sneak Peek dag maar vast begonnen met het maken van de bedankjes voor de bezoekers. Dan zijn we maar voorbereid en hoeft niet alles op het laatste moment... :-) Wat erin zit, blijft nog even geheim!

Voor deze bedankjes heb ik 2 van de nieuwe Stampin' Up! kleuren gebruikt die je vanaf 2 juli as. kunt bestellen: Smokey Slate en Pistachio Pudding. Smokey Slate is een mooie lichtgrijze kleur, en komt in het Subtiles assortiment. Ik vind het echt een aanwinst!
Pistachio Pudding is een mooie, frisse lichte kleur groen. Het is een van de nieuwe In Colors, en nu al mijn favoriet! Deze kleur zul je vast vaker in mijn creaties terug gaan zien...

Ik heb voor het zakje de Petite Pocket Bigz die gebruikt. Zo zonde dat deze uit de collectie gaat! Maar gelukkig heb ik er een.
Wist je trouwens dat ik op bestelling ook dit soort zakjes kan maken? Dus al is deze die niet meer verkrijgbaar, je kunt nog wel de zakjes, helemaal naar jouw stijl en smaak, bestellen! Mail me maar voor meer info.

Verder een kleine sneak peek van een nieuwe stempel; de Gingham Stampin' Around Wheel. Deze heeft zo'n mooi ruitjespatroon, die kon ik niet laten liggen!
Verder zie je nog een takje met blaadjes van vellum. Deze heb ik met een spounge douber voorzien van wat kleur, natuurlijk ook in Pistachio Pudding!

Denken jullie nog aan de Sneak Peak dag? Deze vindt op 21 juni plaats, je kunt je inschrijven voor een van de twee tijden: 13.00 uur of 19.00 uur.
Je kunt oa projecten gemaakt met de nieuwe producten zien, de nieuwe catalogus inkijken (en doe je een pre-order van min. 60,- dan is de nieuwe catalogus meteen voor jou en vervalt je entree!) en we maken een leuk kaartje. En natuurlijk ontmoet je nieuwe mensen met dezelfde hobby als jij.

Tot slot krijg je natuurlijk dit bedankje mee naar huis. Wat erin zit, blijft nog even geheim... :-) 
De kosten voor dit evenement bedragen 4,50 pp. Dus, schrijf je snel in en neem gezellig iemand mee! Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Whisper White, Smokey Slate, Pistachio Pudding
Inkt: Smokey Slate, Pistachio Pudding
Stempelset: Ginham Stampin' Aroud Wheel (NIEUW!), Friendship Preserved
Overig: Petite Pocket Bigz die, Hearts a Flutter framelits, Delicate Doilies Sizzlits, Little Leaves Sizzlits, Needlepoint Border embossingfolder, Perfect Polka Dots embossingfolder, Bitty Butterfly punch, Elegant Butterfly punch

3 opmerkingen:

 1. Hi Miriam this is really pretty and a lovely colour combo. Hope all well with you. Zoe x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf weer en de kleuren passen heel goed bij elkaar. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kleurtjes ik heb zelf ook de In colors en ze zijn alle 5 super. Ik hoop dat er veel mensen op je Sneak Peek dag komen succes.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS