zondag 19 juli 2015

Wisteria Wonder

Een van mijn favoriete kleuren paars is Wisteria Wonder. 2 jaar geleden gebruikte ik deze kleur regelmatig, maar nu was het een beetje in de vergetelheid geraakt...
Tijd om die kleur er weer eens bij te pakken!
Deze keer combineerde ik 'em met Pool Party, Basic Black en Sahara Sand. Zo lekker fris, maar ook spannend bij elkaar door het zwart!
De bloemen zijn gestempeld met de Garden in Bloom -stempelset (art.nr. 139433, € 30,-, pag. 119).
Dat is zo'n veelzijdige set! De bloemen kun je inkleuren met de bijpassende binnenkant-stempels, maar ook alleen de buitenlijntjes zijn leuk als accent of achtergrond! Hier heb ik de bloemetjes en blaadjes uitgeknipt en geclusterd rond het sentiment. 
Door de zwarte accenten van het DSP, de zwarte inkt van de bloemen en het smalle washi-tape maakt het de kaart net wat minder zoet. De witte stippen zijn witte enamel dots, de nieuwe White Perfect Accents (art.nr. 138416, € 6,25, pag. 161). Geweldig leuk om kleine accentjes mee aan te brengen. En met Sharpies of andere watervaste stiften kun je ze ook nog eens kleuren in elke kleur die je leuk vindt!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Whisper White, Sahara Sand, Wisteria Wonder, Neutrals DSP paperstack
Inkt: Wisteria Wonder, Pool Party, Sahara Sand, Memento Black
Stempelset: Garden in Bloom, Endless Thanks, Brushstrokes
Overig: Boho Chic embossingfolder, Deco Labels collection framelits, Greetings thinlits, Whisper White Bakers Twine, Washi Tape van de Project Life This is the Life accessory pack, White Perfect Accents

2 opmerkingen:

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS