zondag 4 augustus 2013

Post Card

Nog een berichtje vandaag!
Een tijdje terug heb ik de Post Card stempel (art.nr 130366 w, € 21,95, pag. 102) besteld. Nog niets mee gedaan, dus mezelf maar uitgedaagd: er moest een kaartje gemaakt worden  met deze mooie stempel. En dit is hem geworden:

De kleuren die ik heb gebruikt, zijn Baked Brown Sugar en Crisp Cantaloupe. Baked Brown Sugar is de enige kleur van de In Colors die ik nog niet gebruikt heb. Vond het niet zo'n bijzondere kleur. Maar in combinatie met een wat meer vintage kaartje vind ik deze kleur wel erg mooi! Het is een beetje een ouderwetse kleur bruin.
Zoals je ziet, heb ik zelfs de randjes van de kaart bruin gemaakt!

Ben weer erg benieuwd wat jij van deze kleurencombo vindt. Is ie voor herhaling vatbaar?

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Very Vanilla, Baked Brown Sugar, Crisp Cantaloupe
Inkt: Baked Brown Sugar, Crisp Cantaloupe
Stempelsets: Post Card, Postage Collection (Hostess), Notable Notions, Papillion Potpourri
Overig: Chalk Talk framelits, Elegant Butterfly punch, Bitty Butterfly punch, Postage Stamp punch, Ruffle Stretch Trim Crisp Cantaloupe, Crochet Trim, Baker's Twine Calypso Coral, Pearl Basic Jewels

4 opmerkingen:

 1. Wauw, deze kleurencombo is gewoon perfect voor deze vintage kaart!! Hij is echt perfect. Ik wil ook nog wel eens een vintage kaartje maken, dat wordt een uitdaging :) gaaf gedaan zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kleuren zijn ook weer zo mooi bij elkaar ik vind die nieuwe kleuren echt super je kan ze met zoveel andere kleuren combineren. Je kaartjes zijn ook weer top.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje zo vind ik de stempel leuk. Had hem wel gezien, maar wist niet wat ermee te doen. Denk dat ik hem ook ga bestellen.
  Groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS