zaterdag 29 augustus 2015

Celebrate!

De titel van het kaartje. Zeer divers, want je kunt natuurlijk van alles vieren....
Laten we vandaag de zomer weer vieren, want die schijnt weer in het land te zijn! Gelukkig maar, want ik kreeg echt het gevoel dat we inmiddels in de herfst aanbeland waren....

En ik vier dat ik nu eindelijk ook vakantie heb! Lekker 3 weken relaxen en vooral de inspiratie weer terug laten komen. Want per 1-9 gaat de nieuwe herfst/winter catalogus in, en dan wil ik jullie natuurlijk weer flink inspireren met de mooie spulletjes! Met bijpassende workshops, zodat je ook lekker samen met een aantal andere dames/heren aan de knutsel kunt met een mooi resultaat.

Over inspiratie gesproken... Op het blog van mijn vriendin Pytsje-Sjoukje van Papierdesign (klik!) kwam ik een leuke challenge van SU-per Challenges (klik!) tegen. Deze keer in een leuke kleurencombi.

Nou, daar wilde ik dan wel een keer aan meedoen!
Erg uitdagend, want ik heb helemaal niets met Tangerine Tango, haha! Maar ik ben eruit gekomen en dit is wat ik gemaakt heb: 
De achtergrond is met Tangerine Tango inkt en de Aquabrush gemaakt op Color Me Irresistible DSP. Ik had best veel water gebruikt, en daardoor is mijn papier erg gaan bollen. Helaas hielp het droogfohnen met de Heattool ook niet.... Dus nu ziet het er een beetje rommelig uit en niet helemaal netjes recht. Oeps! 
Als extra feestelijke touch heb ik glitter gebruikt voor het sentiment. En veel gouden accentjes, zoals de ballon-touwtjes.
En eerlijk gezegd, ik ben helemaal weg van deze kleurencombi!

Nou, ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
Fijne zaterdag en geniet van het mooie weer! Ik ga lekker mijn koffer inpakken en genieten...

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen
Cardstock: Tangerine Tango, Whisper White, Color me Irresistible DSP, Gold Foil Sheets
Inkt: Tangerine Tango, Pool Party, Lost Lagoon, Versa Mark
Stempelset: Celebrate Today
Overige: Heat and Stick Powder, Stampin' Glitter Gold, Aquabrush, Cording Trim Gold (nieuw! per 1-9)


4 opmerkingen:

  1. Je kaartje is leuk. Ik gebruikte voor de feesteditie # 100 dezelfde set , ik moet hem nog plaatsen.
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idd een geweldige kleurencombi, zeker met het goud erbij. Achtergrondje vind ik ondanks de bobbels ook helemaal top! Geniet van je vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondanks het bobbelen is het toch een ontzettend leuk kaartje geworden.... het is dat je het zei... anders had ik het helemaal niet gezien... :-)
    Dank je wel voor het meedoen aan deze Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Niet te zien op de foto en soms hoeft het ook niet helemaal precies (maar ik snap wat je bedoelt, heb er zelf ook last van, hahahah!). In ieder geval een feestelijke kaart. Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS