zaterdag 22 augustus 2015

Zaterdag!!

Na vrijdag mijn favoriete dag van de week!
Vandaag belooft het ook nog prachtig weer te worden, dus misschien wel naar het strand?

Hoewel het nog hoogzomer is, heb ik hieronder wat meer winterse kaartjes. Ja, ik ben inderdaad even met mijn nieuwe spullen uit de herfst/winter catalogus bezig geweest!
Deze kaart is gemaakt met het mooie Home for Christmas papier. Lekker nostalgische prints en kleuren. En ja, hier zit ook dat gave Bambi-papier in!

Hier zie je de Sleigh Ride edgelits. Geweldig om daarmee mooie, winterse taferelen te maken, of om de rand van je kaart of envelop van een mooi randje te voorzien. 

En tot slot een lekker kopje koffie/thee/hot choc? Deze stempel komt uit de stempelset Cup of Cheer. En zeker niet alleen voor kerst te gebruiken!

Ik ben benieuwd welke kaart jij het leukst vindt en waarom? Wie weet, krijg jij dit kaartje toegestuurd!

Al deze producten kun je vanaf 1 september bestellen. De nieuwe herfst/winter catalogus staat vol geweldige producten!
Heb je nog geen exemplaar ontvangen? Stuur me dan even een berichtje met je adres (klik!), dan stuur ik je er graag eentje toe!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam


1 opmerking:

  1. Geweldige kaarten weer Mirjam! Wordt wel heel moeilijk kiezen om de mooiste eruit te halen. Ik denk dat de tweede mijn favoriet is alhoewel het kopje ook wel heeeel erg leuk is en van de eerste vind ik het bolletjeslint zo superleuk erop... sorry, kan echt niet kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS