zaterdag 17 oktober 2015

Knutseldagje & babynieuws!

Op 7 oktober ben ik tante geworden van een heel lief en mooi neefje: Joaz!
Dit is mijn eerste neefje van mijn kant; mijn oudste broer is papa geworden.

Nu moest daar natuurlijk een mooi kaartje voor gemaakt worden. Behalve een kaartje ga ik ook een mooi baby-album Project Life-stijl maken. Maar dat volgt nog, en daar kan ik je vast snel wat van laten zien.
 
Dit kaartje heb ik gemaakt tijdens de teamdag van Jolanda (klik!). Jolanda is een van mijn eerste downlines en heeft zelf ook al een team opgebouwd! Het was dan ook een erg gezellige dag waarin we lekker hebben gekletst en geknutseld. 

Mooi de tijd om eens te starten met een babykaartje! De basis is gemaakt van Very Vanilla, dat vond ik wat zachter staan dan Whisper White.
Als stempelset heb ik de Made with Love -stempelset gebruikt (art. nr. 138662, € 30,-, pag. 37). Daarin zitten zoveel leuke stempeltjes! Ik heb hem dan ook speciaal voor mijn kleine neefje aangeschaft, want ik verwacht dat ik die vast veel ga gebruiken!

Het woodveneer hart komt uit de Watercolor Wishes -cardkit. Die zit ramvol met inkt, stempelset, materiaal voor 20 kaartjes incl. alle embellishments in een mooie giftbox! (art.nr. 140406, € 42,50, pag. 155). En daar kun je ook prima babykaartjes mee maken, bedenk ik me nu....

Verder heb ik onlangs ook de Lighthearted Leaves -stempelset gekocht. Zo een mooie, eenvoudige stempelset met prachtige blaadjes! Daarmee heb ik dit kaartje gemaakt:
Het blad heb ik eerst op Watercolor Paper ge-embossed met witte embossingpoeder en daarna met mijn Aquamarkers ingekleurd. Is ie niet prachtig?
Het papier is het mooie, kleurrijke Bohemian DSP die je ook al in de post hiervoor voorbij hebt zien komen.

Nou, ben heeeeeel benieuwd wat je ervan vindt!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam

Gebruikte materialen Babykaartje
Inkt: Soft Suede, Pool Party
Papier: Very Vanilla, Soft Suede, Pool Party
Stempelset: Made with Love
Overig: Aquamarkers, Venetian Crochet Trim, Designer Washi Tape, Metallic Sequins Assortment, Expressions Natural Elements, Watercolor Wishes Cardkit (hartje)

Gebruikte materialen herfstkaartje
Inkt: Bermuda Bay, Pool Party, Blackberry Bliss
Papier: Whisper White, Bohemian DSP, Watercolor Paper, Vellum
Stempelset: Lighthearted Leaves
Overig: Leaflet Framelits, Greetings Thinlits4 opmerkingen:

 1. Je maakte 2 kaartjes met sets die ik zelf heel leuk vind . Je kaartjes zijn echt mooi ! Die met dat blad is dan ook nog in mijn favorite kleuren . Knap !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was erg leuk je eens 'live' te ontmoeten! Je kaartjes zijn prachtig en de cupcakes waren om te smullen ;-) Veel plezier met je kleine neefje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miriam, wat een mooie kaartjes heb je gemaakt, ik probeer regelmatig te komen gluren,
  Groetjes Adriana
  http://cardsfromproudgranny.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS