woensdag 6 januari 2016

Het is feest!

De Voorjaars- en Sale a Bration folder zijn live!

      


Je hebt al kunnen zien wat voor mooie creaties je kunt maken met de nieuwe producten. Maar nu kun jij ze dan eindelijk ook zelf bestellen!
En dan ook eindelijk bij elke 60,- een kado uit de Sale a Bration folder mogen kiezen!

Kitnappen die Starterkit!

Heb jij je verlanglijstje al gemaakt? En... Kom je boven de 129,- uit? Ja?
Dan is het misschien het overwegen waard om de Starterkit aan te schaffen! Deze kost je namelijk 129,-, maar je mag tijdens de SAB-periode maar liefst voor 220,- uitzoeken! Da's veeeeel voor niks, dus!
En je volgende bestellingen doe jij als demo, en dus met 20% korting!
Beste deal, he?

Nu vraag jij je natuurlijk af wat de voorwaarden zijn. Nou, eigenlijk behalve de aanschaf van de Starterkit, zijn die er niet. Als Kitnapper kun je gewoon instappen en na een maand of 3 weer uitstromen als demo. Want om actief te blijven als demo, dien je elk kwartaal minimaal 300,- omzet te behalen. Behaal je dit niet, dan stroom je gewoon weer uit. Natuurlijk hou je gewoon alle spulletjes, je hoeft niets terug te betalen.

Mocht je juist echt serieus ook workshops willen geven en de materialen verkopen, dan kun je er zelfs een bedrijfje van maken!
Nou ja, wat je ook wilt; Kitnapper (alleen voor de kit gaan), Hobbydemo (wel aan de omzet komen maar alleen voor jezelf inkopen) of Realdealdemo (er een bedrijfje van willen maken), je bent welkom!
En natuurlijk sta ik graag voor je klaar om je te adviseren en op weg te helpen.

Oh, je weet al dat je demo wilt worden? Lees dan nog even dit (klik!) en meld je hier aan (klik!). Dan gaan we samen jouw Stampin' Up! uitdaging aan!


Lieve scrapgroetjes,
Miriam

1 opmerking:

  1. Ik had al een sneakje gezien van deze kaart maar wil toch nog even melden dat ik hem geweldig vind!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS