maandag 25 januari 2016

Nieuwe workshops!

Velen van jullie vroegen mij al wanneer de nieuwe workshopdata online komen.
Wel, vandaag is de dag! Hieronder de lijst met workshops die de komende maanden plaatsvinden.

Hello Life

Wanneer: zaterdag 27 februari om 10.00 uur in Almere
Kosten: € 35,-*, dit is inclusief hapje, drankje, gebruik van alle materialen en een uitgebreid workshoppakket waarmee je thuis ook nog aan de slag kunt!
Wat gaan we doen: je ontvangt de Hello Life project kit en maakt met de materialen uit de kit en extra de materialen die in je workshoppakket zitten, een leuk memory-raam. Dit raam kun je naar hartenlust aanpassen aan jouw stemming, of aan het seizoen. Een blijvertje, dus!


Perpetual Birthday Calender

Wanneer: zaterdag 5 maart 10.00 uur in Almere
Kosten: € 21,-*, dit is inclusief hapje, drankje, gebruik van alle materialen en een uitgebreid workshoppakket.
Wat gaan we doen: vergeet jij ook altijd alle verjaardagen? Na deze workshop niet meer! We maken met de kit een superleuke verjaardagskalender die je elk jaar opnieuw kunt gebruiken. In de workshopkit zit alles wat je nodig hebt om een prachtige kalender te maken. Ook leuk om cadeau te geven!
  

Mini-album met enveloppen

Wanneer: vrijdag 11 maart 19.00 uur in Almere
Kosten: € 17,50*, dit is inclusief hapje, drankje, gebruik van alle materialen en een uitgebreid workshoppakket.
Wat gaan we doen: met enveloppen kun je een geweldig leuk mini-album maken! Ik laat je zien op welke 2 manieren je dit kunt doen. Je krijgt een blokje met het prachtige Love Blossoms DSP, dus je kunt na de workshop thuis nog prachtige creaties met dit papier maken! Vergeet niet ong. 8 (zwart/wit) foto's van 10x7,5 cm staand mee te nemen!

  

Project Life

Wanneer: zaterdag 2 april om 10.00 uur in Almere
Kosten: € 35,-*, dit is inclusief hapje, drankje, gebruik van alle materialen en een zeer uitgebreid workshoppakket; waarbij je een Project Life card collection en een Accessory Pack naar keuze kunt kiezen.
Wat gaan we doen: tijdens deze workshop leer je alles over journaling, embellishen van je foto's/kaartjes en het principe van Project Life. We maken een aantal spreads in de stijl die je van mij gewend bent (dus: veel laagjes!). Een superleuke workshop om te beginnen met Project Life! Het begin van je eerste (baby-/vakantie-/PL) album is gelegd... 
Vergeet niet je foto's mee te nemen: 10x15 liggend en 10x7,5 staand.


Hieronder een filmpje over wat Project Life is:


Schrijf je snel in voor de workshops, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!
Aanmelden kan hier (klik!).

Ik kijk uit naar je komst!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam* Voor deze workshops geldt dat het bedrag een week voor aanvang van de workshop betaald moet zijn in verband met de inkoop van de workshopkits/-materialen.
Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, dan ligt het workshoppakket voor je klaar zodat je thuis aan de slag kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS