vrijdag 24 februari 2017

Stoere layout

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik een stoere layout voor je.
Ik liet me inspireren door het wat mannelijke papier van het Urban Underground -dsp (art.nr.142783, € 15,75, pag. 47).

Op de foto staat Hum, de oom van Mike. Mike heeft een hele bijzondere band met zijn oom. Hier waren we afgelopen augustus de verjaardag van Hum aan het vieren. Het was prachtig weer en we hebben heerlijk op een terras gezeten.
Deze foto was eigenlijk een lucky shot, meestal lukt het me niet om zo'n selfie te maken. Maar ik vond hem wel erg leuk geworden! Leuk genoeg om gescrapt te worden....
De kleuren in deze lijn zijn Basic Black, Basic Grey en Delightful Dijon. Dat waren dan ook mijn uitgangspunten voor de embellishments. 
In de close-ups van de layout kun je ook goed zien dat ik linksboven de foto wat extra kleur met de packaging techniek heb aangebracht. Ik wilde een layout met veel laagjes, en volgens mij is dat gelukt!

Lieve scrapgroetjes,
Miriam


Gebruikte materialen
Cardstock: Urban Underground dsp, Very Vanilla, Delightful Dijon
Inkt: Delightful Dijon, Basic Grey
Stempelset: Badges & Banners
Overig: Sending Love embellishments. Cupcakes & Carousels embellishments kit, Best Badge punch, 1"Circle punch, Very Vanilla Thick Baker's Twine, Enamel Shapes
1 opmerking:

  1. Zeker een leuke selfie!! Fijn zo'n lucky shot!
    Ik vind je layout weer prachtig geworden! Ik heb dat papier niet aangeschaft. Maar..... wat niet is kan nog komen als ik dit zo zie, haha. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG DESIGN BY DESIGNER BLOGS